Job Search Scrap Trading Books News Scholarship Website
Cartea vietii - Deborah Harkness

Cartea vietii

By Deborah Harkness

  • Release Date: 2015-06-24
  • Genre: Fantasy

Description

Proaspăt întorși din călătoria în timp ce i-a purtat până în Anglia anilor 1590, vrăjitoarea Diana Bishop și soțul ei, vampirul Matthew Clairmont, n-au vreme să se bucure de revederea cu cei dragi. În castelul Sept-Tours, ancestrala locuință a familiei lui Matthew, îi așteaptă vechi prieteni, dar și noi amenințări. Vestea că Diana urmează să nască gemeni este primită cu entuziasm, dar și cu îngrijorare, având în vedere că membrii Congregației fac presiuni și amenință cu sancțiuni pentru nerespectarea legământului care le cere celor trei specii de ființe supranaturale să nu se amestece unele cu altele.

În timp ce Diana trebuie să-și apere poziția în mijlocul complicatului neam de Clermont, păstrând totodată secretul asupra adevăratei naturi a puterilor ei, Matthew își vede propriile taine scoase la lumină atunci când Benjamin, fiul pe care îl credea pierdut, revine în viața lui cu gânduri negre și o puternică dorință de răzbunare.

Pe măsură ce ziua nașterii gemenilor se apropie, Diana și Matthew își dau seama că pentru a-și ocroti copiii, familia și prietenii trebuie să reîntregească misteriosul manuscris Ashmole 782 și să-i descifreze cât mai curând conținutul. Strângând în jurul lor vampiri, vrăjitoare, demoni și chiar oameni, cei doi se lasă conduși de scrierile străvechi, dar și de știința modernă, într-o palpitantă aventură a cunoașterii la capătul căreia vor afla cine sunt ei cu adevărat.

Comments